Lekapartam pár anyajegyet, lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
Jah és még 1 kérdés: Amikor lekapartam, azt a sebet mivel kenjem hogy mihamarabb begyógyuljon láthatatlanul? Kapartam már le párat de azok nem teljesen gyógyultak be bár volt olyan amelyik teljesen begyógyult.2009. dec. 26. 21:13
1/22 anonim válasza:
Jesszus..minek kapartad le? Nem volt az jó helyen? au.. ez most nekem fáj..
Hát..menj el szerintem bőrgyógyászhoz, nem véletlen mondják hogy nem szabad az anyajegyeket bántani..elég kényes dolog..
2/22 anonim válasza:
Helo...
Szerintem ne nagyon kapargasd bajod származhat belöle...Pl bőrrák vagy ilyenek...
3/22 A kérdező kommentje:
Kapargatom már jó ideje, eddig semmi gond sem volt, ugyanolyan mint akármelyik más seb, csak valamikor megmarad a helye.:S
2009. dec. 26. 21:19
4/22 anonim válasza:
Ó, te.... Ebből simán bőrrák alakulhat ki. Ez nem olyan, mintha csak simán a bőrödet kaparnád ki. Irány a bőrgyógyászat.
5/22 anonim válasza:
Nagyon rossz szokás és veszélyes is!!
Ne csináld!!!
6/22 anonim válasza:
Ez nem normális dolog! Ha elkaparod, az simán elrákosodhat. Azt akarod? Menj el orvoshoz minél előbb! Milyen nagyságúakat kapartál el?
7/22 A kérdező kommentje:
Már régen kapargatom, de nem sokat eddig kb olyan 4-5 darabot kapartam le és semmi bajom nem volt belőle, csak az a baj hogy megmarad a a helye bár jobb mint az anyajegy.
2009. dec. 26. 21:29
8/22 anonim válasza:
hát nem látjátok hogy kamukérdés?
9/22 A kérdező kommentje:
Teljesen normál méretűeket, egyik sem volt kiálló.
2009. dec. 26. 21:29
10/22 anonim válasza:
Te nagyon h..ü..l..y..e!!!
Börrákot akarsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!