16 és fél évesen 170 cm magas vagyok, mennyit fogok még nőni?
Figyelt kérdés
Anyám 165 cm, apám 171.2009. dec. 26. 16:29
2/5 anonim válasza:
7 napig mérd le magad, mérd meg azt, hogy hány mikromillimétert nőttél... Ezután fogod ezt a hét nagyon kicsi számot, megszorzod kettővel, elveszel belőle 3-at, majd hozzáadsz 320 centimétert. Az így kapott számot pedig elosztod úgy, hogy a szám reciprokát veszed, majd ebből kivonsz 320 centimétert.
Hát kérlek, az így kapott szám megadja azt, hogy mennyit fogsz még nőni.
3/5 anonim válasza:
Még pontosan 3,627cm-t fogsz nőni a 20. szülinapodig.
4/5 anonim válasza:
Nyugi! Te nem vagy túl magas! Gondolj bele én 14 éves vagyok és 172 cm.. -.-' sokat fogok még nőni..pedig nem szeretnék! A családban én vagyok a legkisebb és egyben a legmagasabbs!Anyunál 1és fél fejjel vagyok magasabb, nővéremnél 1fejjel, apunál pár cm-rel :S
5/5 A kérdező kommentje:
Ha szüleidnél már most nagyobb vagy nem fogsz sokat nőni.xD
2009. dec. 28. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!