Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? (lent)

Mi lehet a baj? (lent)

Figyelt kérdés
Amikor felállok akkor szédülök és van mikor bejön ilyen sötétség kb.3-5s-ig tart.
2009. dec. 26. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet alacsony vérnyomástól, szerintem mérd/méresd meg.
2009. dec. 26. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
kevés folyadékot iszol
2009. dec. 26. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
:S ez ismerős sajnos, nem te vagy az egyetlen. Nekem alacsony a vérnyomásom, én már kivizsgáltattam. valószínű neked is ettől lehet, ahogy az első emberke is megírta. nekemis ugyanez a bajom van, néha káprázik a szemem, ilyen vacak fények jönnek elő vagy nem tudom hogy magyarázni, és hiába pislogok, nem múlik el, csak pár másodperc után...ugyanugy szédülök ha felállok, és van néha 1-2 másodperc sötétség is :S mindenképpen nézesd meg a vérnyomásodat :)
2009. dec. 26. 16:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát nem tom máskor mértük a vérnyomásom semmi gond nem volt vele.:S rem semmi nagy gond.
2009. dec. 26. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen felállsz, akkor kimegy a fejedből a vér. Legközelebb szépenm állj fel.
2009. dec. 26. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

16:19-es vagyok

remélem én is, h semmi gond. nekem is az a baj, és azért szédülök, mert kmegy a vlr a fejemből pont az alacsony vérnyomásom miatt :S mindenképpen méresd meg:)

2009. dec. 26. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

remélem én is, h semmi gond. nekem is az a baj, és azért szédülök, mert kmegy a vér a fejemből pont az alacsony vérnyomásom miatt :S mindenképpen méresd meg:)

2009. dec. 26. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
25%

remélem én is, h semmi gond. nekem is az a baj, és azért szédülök, mert kimegy a vér a fejemből pont az alacsony vérnyomásom miatt :S mindenképpen méresd meg:)

2009. dec. 26. 22:19
 9/10 anonim válasza:
100%
nekem is ez a bajom,szerintem azért,mert vérszegény vagyok.
2009. dec. 26. 23:37
 10/10 anonim válasza:

Vagy egyszerűen túl magas vagy túl alacsony a vérnyomásod, vagy egyszerűen nem bírod a meleget, folyadékhiány, c vitamin hiány, fáradtság, kimerültség...

De számos oka lehet.

Viszont, ha rosszul leszel, bármi,ami koffein tartamú, rögtön segíthet..:)

2010. aug. 15. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!