Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Olyan a hangunk amit belülről...

Olyan a hangunk amit belülről hallunk? Kicsit más vagy teljesen más? Vékonyabb vagy mélyebb mint belülről hallom?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen más az a hang, amit belülről hallunk, mint amit mások hallanak.

A legjobb az, ha felveszed a hangod egy jobb minőségű magnóval, vagy telefonnal és meghallgatod.

Közelebb áll a valóságos hanghoz, mint az amit belül hallasz.

2009. dec. 26. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem döbbenet volt a fősulin az első rádiós gyakorlat. Amit a rádióban hallottam, sokkal jobban tetszett:)
2009. dec. 26. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Én belülről mélyebbnek hallom a hangom de kívülről eszméletlen magas és utálom :(
2009. dec. 26. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Például nekem teljesen más, mint amit belül hallok. Szerencsére ritkán hallom a saját hangomat felvételről, mert mindig lehidalok, hogy mennyire sz*rul hangzik, ilyenkor mindig megfogadom, hogy mostantól többet hallgatok és kevesebbet beszélek, mert mások is hallják, ráadásul ők úgy, ahogy én a felvételen :D
2009. dec. 26. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Tök más, amit én hallok magamban az normális de kivülről tök ripacskodó és agresszív, szerintem emiatt is vagyok általában unszimpatikus az emberek többségének..

Amikor hallom felvételről magam én is legszivesebben lezúznám magam...

Irritáló még nekem is nemhogy másnak :(

2009. dec. 26. 11:06
 6/6 anonim válasza:
11:06-ossal értek egyet. Én sem szeretem a hangom kívülről és én is úgy látom, hogy mások sem szeretik a hangom. Belülről engem zem zavar.
2010. jan. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!