Altatásos bemozgatás mikor jön szóba térdműtét után?
6 hete volt egy artroszkópos meniscus műtétem, ami 5 napra rá bevérzett ezert felnyitottak egy masodik műtét keretében.
Azota elkezdődött a gyógytorna es a fizikoterapia viszont mar az orvos is mondta, hogy ha nem sikerül kinyujtanom es behajlitanom teljesen akkor ujra elaltat es bemozgatja, illetve felvágja a letapadt inakat.
Jelenleg a hajlitás 40-45', a nyujtásbol pedig még kb. 10' hiányzik.
Én tényleg igyekszem de 45'nál nem tudom jobban behajlitani mert el kezd feszulni es nagyon fáj. Az is nyugtalanít, hogy még mindig eleg duzzadt, forró es tele van folyadékkal.
Valaki meg tudna nyugtatni? Ez normális vagy nem? :o
18/L
2 napja megcsinálták a bemozgatást es ujra felválgták az izuleti tokot.
Azt mondta az orvosom hogy annyira behegesedett hogy már a gyógytorna sem segített volna maximum par fokot, igy aztan a gyógytorna letelte utan ujra megműtött. Most sokkal jobb, egesz jol tudom mozgatni is, de kezdődik elorol a gyógytorna meg a fiziko is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!