Időnként viszket az egyik anyajegyem, csípés, vagy az anyajeggyel van gond?
Figyelt kérdés
Tegnap kalcium pezsgőtablettára elmúlt, de már volt leszednivaló anyajegyem, amit le is szedtek, azok nem viszkettek, csak folyamatos súrlódásnak voltak kitéve, és akkor mondták, hogy figyeljem a többit, mert... Biztos elmegyek vele dokihoz, amint tudok, csak előtte azért érdekel, hátha van másnak hasonló tapasztalata. Van ilyenkor panelban olyan rovar, ami csíp? :-) Kutya-macska csak a szomszédban van.2009. dec. 26. 00:08
1/1 anonim válasza:
Nekem az oldalamon volt egy kitüremkedő anyajegyem ami viszketett sokszor,le is szedettem.Nem volt "gázos" a szövettan szerint,de jobb így szerintem.Én is panelban lakom,de nem tapasztaltam rovart,bár ha szőnyegpadló van,akkor atka az lehet bőven..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!