Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegseg ez? Tobbi lennt.

Milyen betegseg ez? Tobbi lennt.

Figyelt kérdés

Egy ideje nagyon nehezen megy a wc-ezes illetve a nagy dolog:) van h 2 hetig nem kell

Aztan ha kell is nehezen volt h 1 orat ultem, nem hiszem h aranyer mert nem faj, csak annyi h egy kicsit veres szokott lenni

Milyen betegseg ez?

18/F

2009. dec. 25. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:

szorulásod lehet, illetve valamilyen pszichés ok miatt nem kell wc-zned.... próbálj meg rost-vitamindús táplálkozást folytatni. velem is volt ilyen, mikor nyaraltam, de egy hét után már nagyon rosszul voltam, felpuffadtam, stb... az idegen környezet miatt egyszerűen nem tudtam wc-zni!

rendesen tápálkozol? a környezeted a megszokott? korábban rendesen ment?

2009. dec. 25. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:

mostanába nekem is nehezen jön. 3-4 napig nem szokott..:S

de mikor jön akkor nem sajnálja magát..:D

2009. dec. 25. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyilván az erőlködéstől véres. Ha nem fáj, nincs aranyered. Nekem a fogamzásgátlótól kezdett el szorulásom lenni, 4-5 naponta sikerült, akkor is csak glicerinkúppal. Most esténként beveszek egy db szűztea kapszulát, és reggel mennem kell wc-re. Nagyon bevált.
2009. dec. 25. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyél több gyümölcsöt meg zöldségféléket, illetve igyál elegendö vizet - akkor nem lesznek ilyen gondjaid.
2009. dec. 25. 16:56
 5/10 Fingkirály ***** válasza:
ne egyél sokat, viszont - most úgyis téli szünet van - intenzív berúgás minden este, pálinka pálinkával meg zsíros kaják. Olyan szépet fogsz f*sni, mint a huzat :D
2009. dec. 25. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet valamilyen alapbetegség a háttérben, amitől ez van. De az is lehet, hogy szimplán obstipáció. Próbálkozz több vizet inni, mozogni, rost és vitamindúsabban táplálkozni, de rövidtávon kipróbálhatsz pl. valamilyen hashajtó módszert is. (pl. gyógytea, szirup, cseppek)
2009. dec. 25. 17:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugye nem komoly, hogy két hétig nem kell??
2009. dec. 25. 21:07
 8/10 A kérdező kommentje:
de komoly:)
2009. dec. 25. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Jesszusom, hogyhogy nem kaptál még bélcsavarodást?? És hová lesz, amit megeszel? Én állandó székrekedéssel küaszködöm, de ha két napig nem megyek, már veszek be hashajtót, mert fáj a hasam és kijön az aranyerem is.
2009. dec. 25. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:

nem tudom hova tunik de nem szokot fajni semmim csak furalom h nagyon ritkan kell menjek wc-re

vizeleti gondjaim azok szerencsere nincsenek:)

ezert is irtam ki ezt a kerdest mivel en se tudom h van ez!?

2009. dec. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!