Kb 1 hete folyamatosan faj a torkom. Az utobbi 3 napban nagyon csunyab elkezdtem kohogni, a nyeles egy kinszenvedes volt. Tegnqp egesz nap fajt a torkom, eszrevettem, ha egy darabig nem iszok es kiszarad, akkor utana jobban faj a nyeles. Tegnap estere 39.3-as lazam volt, ejfelkor meg nem tudtam elaludni, ezert lementem a tanariba kerni lazcsillapitot. Ez egy meglehetosen kicsike kapszula volt. Nagyon kiutott, alig birtam felkelni. Ma reggel mar nem volt lazam, de ugy kohogok, mintha 40 eve lancdohanyos lennek. Egyszeruen ha nem kohogok akkor eg a tudom.. es amikor kohogok, valami valladekszeruseg jon fel. Nos, egy oraja jottem el az orvostol, es azt mondta hogy nem lat semmit a torkomon problemat, es hogy lazas sem vagyok. Ez hogy lehetseges??? Ugy faj a torkom majd bele orulok. 15/f, kollegista.
2014. ápr. 29. 09:39
1/9 anonim válasza:
Menj el egy másik orvoshoz is!
2014. ápr. 29. 09:51
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy vírus-fertőzés, akkor tényleg nem tud mit írni, de azért, hogy nem lát semmit, kicsit az gyanús. Menj el máshoz. Nem tudom, mennyire tudod befolyásolni az étkezésed, milyen koliban vagy, de igyál valami meleget, tea lenne a legjobb, az jót tesz a fájós toroknak.
Jobbulást! :)
2014. ápr. 29. 10:13
3/9 anonim válasza:
Érdemes bepróbálni a mebucain mint-et is. Vény nélkül kapható bármelyik gyógyszertárban. Fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatása is van. Elég gyorsan hat. Nekem bevált...
2014. ápr. 29. 10:20
4/9 anonim válasza:
Nos, én egy relative erős és egészséges férfi vagyok. Mégis több mint egy hete beteg vagyok, feküdtem is otthon. Sajna megesik az emberrel felsőlégúti fertőzés.. nem tudom hogy több c- és d-vitamin kellene-e, vagy mégis mi okozza már az immunrendszerünk gyengeségét..
De hidd el, kihevered.
Jobbulást.
2014. ápr. 29. 10:37
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A kérdést a hazautamon, a vonaton írtam ki.
Sajnos még mindig lázas vagyok, eddigi rekordom 39.6, és ez mindig este felé... aztán leenyhül, e mellé társul köhögés is... Elég sokat köhögök, észrevettem, ha szorosan lefelé vagy felfelé hajtom a fejem vagyis ingerlek egy részt, akkor annyira rám jön a köhögési inger, hogy majd meg fulladok, s majd meg sülök. Lehet, hogy ez undorító lesz, de lenyúltam a torkomra, és éreztem, hogy nagyon hátul, a nyelvem felett közvetlen van valami, ami a nyelvemhez közel megy lefelé elég szépen. Hiába, sehogy se látom a tükörben, jó mélyen van.
2014. máj. 1. 01:02
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként akkor találtak meg az orvosok amikor épp hatott a lázcsillapító, és a szájüregembe se látott semmit. Tehát ezek szerint ezért van még lázam..
2014. máj. 1. 01:04
7/9 anonim válasza:
És elmentél még több orvoshoz is?
2014. máj. 1. 01:13
8/9 A kérdező kommentje:
Rájöttem, minnél többet köhögök, annál lázasabb vagyok. Most valamiért nem köhögtem annyit, és nincs lázam, de amint érzem hogy már megint rámjött a fulladozhatnék, elkezd szépen felfelé menni a dolog..
2014. máj. 1. 02:34
9/9 anonim válasza:
Ez pont azt jelenti, hogy napi 3-4 grammra emelheted a c-vitamin fogyasztásodat és 10 000 NE mennyiségre a D-vitamint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!