Lányként nagyon eres a karom, ez kínos?
23 éves vagyok, de a kezem elég csúnya, mert sok és vastatag ér látszik/dudorodik ki úgy általában.
Sajnos azzal tisztában vagyok, hogy ez genetika meg miegymás, tehát lényegében nem lehet javítani a helyzeten, azonban szerintem abszolút nem "nőies" dolog, s voltak már akik ezt meg is jegyezték, így érdekelne a "többiek" véleménye is!
kép:
2-es voltam, tudod, a 0%-ban hasznos.
Én őszinte voltam :)
hazudnék, ha azt mondanám, hogy szép. nekem edzés után szokott majdhogynem így kinézni a karom (de még akkor se ennyire)
másik oldalról meg... egyszer pont egy olyan lányba lettem szerelmes akinek hasonló keze volt... szóval inkább csöndben maradok :3
Igaz hogy a sok értől férfiasabb a kezed, de gondolom ez csak melegben annyira nagyon szembetűnő. Amúgy nekem tetszenek a karcsú ujjaid! Szép kezed van ettől függetlenül.
20/L
Az én párom keze is eres, már első randin kiszúrtam és imádom. Nekem tetszik. :)
25\L\leszbikus
8-as, 9-es higgyétek el, velem az a legnagyobb gond, hogy az őszinteségem ugyanolyan határtalan, mint a szarkazmusom...
Amit írtam pedig egyáltalán nem porhintés, attól függetlenül, hogy külsőre nem vagyok nagyon válogatós még marha nehéz megfelelni az elvárásaimnak, általában talán 100 nőből 1 képes rá, úgy hogy elhihetitek hogy nem keresek itt senkit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!