Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányként nagyon eres a karom,...

Lányként nagyon eres a karom, ez kínos?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, de a kezem elég csúnya, mert sok és vastatag ér látszik/dudorodik ki úgy általában.

Sajnos azzal tisztában vagyok, hogy ez genetika meg miegymás, tehát lényegében nem lehet javítani a helyzeten, azonban szerintem abszolút nem "nőies" dolog, s voltak már akik ezt meg is jegyezték, így érdekelne a "többiek" véleménye is!

kép:

[link]

#kéz #kar #vélemény erek
2014. ápr. 28. 21:55
1 2
 11/17 anonim válasza:

2-es voltam, tudod, a 0%-ban hasznos.

Én őszinte voltam :)

2014. ápr. 28. 22:27
 12/17 anonim ***** válasza:

hazudnék, ha azt mondanám, hogy szép. nekem edzés után szokott majdhogynem így kinézni a karom (de még akkor se ennyire)

másik oldalról meg... egyszer pont egy olyan lányba lettem szerelmes akinek hasonló keze volt... szóval inkább csöndben maradok :3

2014. ápr. 28. 22:29
 13/17 anonim válasza:

Igaz hogy a sok értől férfiasabb a kezed, de gondolom ez csak melegben annyira nagyon szembetűnő. Amúgy nekem tetszenek a karcsú ujjaid! Szép kezed van ettől függetlenül.

20/L

2014. ápr. 28. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Az én párom keze is eres, már első randin kiszúrtam és imádom. Nekem tetszik. :)

25\L\leszbikus

2014. ápr. 29. 00:59
 15/17 anonim ***** válasza:

8-as, 9-es higgyétek el, velem az a legnagyobb gond, hogy az őszinteségem ugyanolyan határtalan, mint a szarkazmusom...

Amit írtam pedig egyáltalán nem porhintés, attól függetlenül, hogy külsőre nem vagyok nagyon válogatós még marha nehéz megfelelni az elvárásaimnak, általában talán 100 nőből 1 képes rá, úgy hogy elhihetitek hogy nem keresek itt senkit. :D

2014. ápr. 29. 15:41
 16/17 anonim válasza:
nekem is ilyen sajnos:$...mások ismondták már de azt is hozzátették hogy nem zavaró csak furcsa hogy nekik nem ilyen...én már nem foglalkozok vele annyira..
2014. máj. 9. 19:00
 17/17 Gál István Máté válasza:
Én 12 vagyok és ha lóg a karom akkor is ien bár a testzsírszázalékom nagyon alacsony
2015. ápr. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!