Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elfog múlni? Menjek el vele...

Elfog múlni? Menjek el vele orvoshoz?

Figyelt kérdés

2 hónappal ezelőtt rá esett a nagy lábujjamra a szekrény ajtó,nagyon fájt,bedagadt,elszíneződött stb...azóta bár a fájdalom elmúlt,de ugyanúgy sőt még jobban fekete az a rész.szó szerint koromfekete a köröm közepéig.nem sokára jön a nyár és én előre félek.el fog ez múlni? vagy menjek el orvoshoz?

esetleg örökre így kell h maradjon már?:S

2009. dec. 24. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
el fog múlni, de ha aggaszt a dolog, akkor menj el dokihoz, ő biztos többet tud majd mondani, mint itt a fórumon az emberek:)
2009. dec. 24. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te, miért nem mentél el hamarabb...

A fekete az alvadt vér. Menj el orvoshoz, valószínűleg átszúrja a körmöt. És akkor elmúlik minden frankón.

Szóval semmi para, rutin az egész, de csak az orvos tudja megcsinálni.

2009. dec. 24. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaja..átszúrja..Nekem kivágta az egész körmöm:D
2009. dec. 24. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
magától is elmúlik, az a köröm valszeg lefog majd esni. ne aggódj, nyárra már normális lesz,.
2009. dec. 24. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Már késő orvoshoz menni, a köröm előbb utóbb magától le fog esni. De no para, nem fog fájni egy cseppet se, alatta már le lesz nőve az új köröm, pár hónap és teljesen vissza nő, olyan lesz, mint a régi - onnan tudom, hogy nekem is volt már.
2009. dec. 24. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Minimum 10szer már volt ugyanez a tünetem. Ha körömre vagy 0.5 cmes körzetében esett rá, max 2 cm, akkor leesika régi köröm, benő az új és minden okés
2009. dec. 24. 17:59
 7/8 A kérdező kommentje:
de 2 hónap után ég mért nem esett lE??:O és az fáj a az orvos felszúrja??:S
2009. dec. 24. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért nem esett még le, mert előtte az egész sérült rézs kinő, de mivel sérült, ezért lassabban nő. 22-es csapdája. azt nem tudom, hogy fáj e ha szúrják vagy leszedik a körmöd, mert én mindig hagytam, hogy magától leessen.
2010. jún. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!