Mennyire veszélyes ránk, magyarokra nézve Csernobil közelsége?
Figyelt kérdés
Mennyivel rövidíti meg az életünket hogy alig pár száz kilométerre vagyunk a Zónától?2014. ápr. 27. 20:54
2/19 anonim válasza:
#1-esnek sikerült értelmeznie a feladatot. Kérdező, csak azt ne mondd, hogy te nem várod a halált. Biztonágos távban vagyunk, azt mondják. Ennek akkor lett volna aktualitása, amikor a baleset megtörtént és a közvetlen azutáni időkben.
3/19 anonim válasza:
ezt a kerdest igy lassan 30 ev utan picit keso feltenni, nem?
4/19 anonim válasza:
Én Csernobil miatt lettem lettem skizofrén meg én is amiatt és emiatt vagyok én is az vagyok én is diszlexiás is.
5/19 anonim válasza:
Már a zónán belül sincs kimutatható hatás... Jártam ott tanulmányi úton.
egyébként a pár száz km az inkább ezer.
6/19 anonim válasza:
A zónán belül van, egyes részein nincs, de nem élhető ettől függetlenül, a talaj miatt sem. Az új szarkofágproject nem tudom hol tart. Tudja valaki hol tart?
7/19 anonim válasza:
#6 -nak Tervezés alatt van a dolog,mivel már nem sokáig bírja a mostani kb. 40 év.
Egyáltalán nem veszélyes idehaza. Nem kell aggódni maximum aki aggódhat az a pár tíz néni aki Csernobilba maradt mert ott született.
8/19 anonim válasza:
Azért a "tervezés alatt" státusz annyira nem pontos, mert már majdnem túl vannak a felén az új építésének. Ez tegnapi kép:
9/19 anonim válasza:
Abszolút veszélytelen már ránk nézve, 28 éve valóban veszélyes volt de most már a zónában is csekély a sugárzás, persze vannak gócpontok és nem látogatható helyek. Évente 50.000 turista látogatja a zónát, ez jelent valamit. Én kétszer voltam. Az új szarkofág már áll, éppen most tolják rá a régire. Vannak jó szakkönyvek és jó videók a youtubon, érdemes megnézegetni őket.
10/19 anonim válasza:
Tudja valaki mekkora a radioaktiv háttérsugárzás Magyarországon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!