Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon száraz kezek ellen mit...

Nagyon száraz kezek ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 09:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Kenegesd naponta többször kézkrémmel. Este pedig lefekvés előtt kend be alaposan és húzz rá nájlon zacskót. Reggel szedd csak le, és teljesen elmúlik addigra, ha meg nagyon durván száraz, akkor is jelentős változást veszel majd észre! Ezt nekem a körmösöm tanácsolta és nekem bevált!
2009. dec. 24. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Neogranormon (remélem jól írtam a nevét) nekem a nagyon durván száraz lábamra nagyon bevált! A testápoló, de a kenőcs is jó mert zsíros. Illetve menj el bőrgyógyászhoz aki felír neked egy natúr nagyon zsíros testápolót ami szintén nagyon jó a száraz bőrre. Meg amúgy is, bármilyen extra zsíros krém jó rá, de a bőrgyógyászati annál inkább, azt nem tudom, hogy recept nélkül is lehet e kérni a patikákban, mert ugye ott készítik, érdeklődd meg!
2009. dec. 24. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Sima napraforgó, vagy olívaolaj! Hidd el, csodákra képes! Ha félsz hogy összekensz mindent, húzz kesztyűt (pamutot, cérnát! Ne gumit mert csak bepállik (azt hiszem így kell írni).
2009. dec. 24. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Meleg olajos vízben áztasd 20percig kend be jó zsíros krémmel a gyógyszertáriak a jók húzz rá vmi textilkesztyűt és így feküdj le.
2009. dec. 24. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:

A kozmetikusnál lehet kérni paraffinos kézápolást, de vannak pl. a.v.o.n kézkrém ami paraffinos az is nagyon jó

. Lényeg hogy zsiros krém legyen. Kézmosás után mindig kend be a kezed.

2009. dec. 31. 02:30
 6/10 anonim válasza:
100%
Szia, nekem is ez volt a gondom, de nagyon durván! Ökölbeszorítottam a kezem és ettől több helyen szétnyílt a kézbőröm és elkezdett folyni belőle a vér. Csak ennyire volt kiszáradva. Már mindent megpróbáltam vele, a paraffinos ápolás se segített a manikűrösnél. Kiderült, hogy a mosogatószer okozta, ugyanis az erős zsíroldó hatás a kezemről is leoldotta teljesen a zsírt. Vettem Hands&Nails Balzsamos mosogatószert, és 1-2 hét alatt elmúlt a baj.
2009. dec. 31. 02:53
 7/10 anonim válasza:
Mikor másoknak mondtam, kiderült, hogy nem én voltam az egyetlen, aki így járt az erősen zsíroldó mosogatószerrel.
2009. dec. 31. 02:55
 8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött a DM-ben kapható Scholl krém,amin ilyen szarvas van(szarvas zsirból készül)és zöld szine van.Jó zsiros és az illata is kellemes!
2009. dec. 31. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Mosogatás, mosás,után mindig dörzsöld át a kezed a kifacsart citrom hájjával, majd néhény perc után krémezzed, vajjal, zsírral,vagy gyógyszertári kérkrémmel. A citrom leve a kiszáradt kéz PH értékét növeli, tisztítja és finomítja, a körmöket erősíti.Én a citromhéjjat mindig erre használom.
2009. dec. 31. 18:56
 10/10 anonim válasza:
Nevetni fogsz, de az öregek szerint le kell pisilni.
2010. jan. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!