Mérgező a körömlakkot beszívni?

nem tudom miért nézitek le a kérdezőt, de akko rmost égtek, mert TÉNYLEG mérgező :'D
persze nem azt jelenti, hogy rögtön kórházban kötsz ki.Ugye a cigi is mérgező, mégis ha elszivsz egyet nem kerülsz kórházba.szóval..

Én úgy gondolom, hogy nem tesz jót. Olyan értelembe nem mérgező, de hosszútávon okozhat károsodást.
Nekem pl viszket tőle a szemem és fáj a fejem, ha nem szellőztetek ki utána. Idővel még köhögök is illetve ha nagyon beleszagolok akkor úgy érzem, hogy nem tesz jót a tüdőmnek.
Nem lesz tőle semmi bajod, nálunk is sokszor van ilyen acetonszag a lakklemosótól is, nem szellőzik ki teljesen. Ne a hálószobában csináld vagy ahol a legtöbb időt töltöd és utána szellőztess ki. Akkor nem lesz probléma. Én nyáron kint szoktam csinálni már, télen meg nyitott ablaknál a fürdőben a mosógépen. ( Anyám nagy örömére, mert mindig összekenek valamit. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!