Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet mellrák is? (többi lent)

Lehet mellrák is? (többi lent)

Figyelt kérdés
tudom hogy hülyeség meg minden de már 2 napja fáj a mellbimbóm és még csak 15 vagyok nem lehet mellrákom de tegnap úgy fájt hogy majdnem sírtam van amikor elmúlik és nem fáj anyának szóltam és azt mondta hogy most nem tud mit kezdenki vele de én nemtudom hogy mért de félek..ugye nem mellrák vagy ilyesmi??!?
2014. ápr. 25. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez garantáltan nem mellrák, hanem a melled fejlödik, nö, és emiatt fáj!

Tudom, hogy nem sokat segít most, de ha kifejlödött a melled, akkor meg fog szünni.

Próbáld ki, hogy mikor jöbb, ha valamiféle melltartó van rajtad, ami odafeszül, és ezért nem dörzsölödik, vagy egész laza felsörész, ami alig ér hozzá.

De ne félj, nincs bajod.

(Ha akarod, írj privátban, ha még van valami problémád ezzel kapcsolatban. Ha ma nem sikerül, akkor legkésöbb holnap visszaírok)

2014. ápr. 25. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
én is néztem már hogy a melltartótól lehet-e és ma csak sport melltartót vettem fel de ugyan úgy fáj. :/
2014. ápr. 25. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy más fajta melltartó lenne jó (nem tudom, mekkora méretet használsz), próbálj ki többfélét.

Remélem, nemsokára csökken majd a fájdalom.

Meg sokszor a menzesz elött is érzékenyebb lesz.

2014. ápr. 25. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek, annyit még hozzátennék, hogy simán okozhatja a ciklusod is. Néhány nőnek peteéréskor, vagy mielőtt megjön, szokott mellbimbó-érzékenység, mellfájdalom jelentkezni. Esetleg számolj utána, hogy hányadik napon vagy.

Amúgy a mellrákok igen jelentős része fájdalmatlan, ezért nehéz észrevenni. Ne aggódj emiatt.

2014. ápr. 25. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Látom megelőzött :)
2014. ápr. 25. 22:31
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! most picit megnyugodtam. pont 7 napja múlt el a menzeszem.
2014. ápr. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!