Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lehet alacsony a pulzusom?

Miért lehet alacsony a pulzusom?

Figyelt kérdés

A nyugalmi pulzusom 55-58 körüli szokott lenni lefekvés előtt, felkeléskor 52-t mértem ma reggel. A 'problémám' azzal van, hogy ha társaságban ülök, akkor is úgy érzem mintha alvó pulzusom lenne, egyszerűen lassúnak érzem. Sokat futok mostanában, de épp a szívem miatt teszem.

Reggel 25mg Betaloc Zok-ot kell szednem. :(

2014. ápr. 25. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán mérsékelni kellene a betaloc dózist.
2014. ápr. 25. 19:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom tovább felezni az 50-est, mivel azt írt fel az orvos de soha nem is szedtem be annyit. Nem is akarok...

Ráadásul este vérnyomáscsökkentőt is szedek mellé . :/

2014. ápr. 25. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
A betaloc a vérnyomást és a pulust is csökkenti! Plussz ha még este szedsz egy másik fajta vérnyomás csökkentőt,hát akkor ez az oka az alacsony pulzusnak! Valószínű,hogy elkell hagyni valamelyik gyógyszert,de ezt csak a kezelőorvosoddal tudod megbeszélni! Egyémként meg olvasd el a betegtályékoztatót,benne kell lennie,hogy ha 50 vagy 60 alá megy a pulzus,csökkenteni vagy abba hagyni kell a gyógyszer szedését! Szóval a tanácsom,beszéld meg orvosoddal.
2014. ápr. 26. 15:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet veszélyes a betaloc zok 25 mg? Tehát ha egészséges vagyok és túlságosan leviszi? :/
2014. ápr. 26. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a szomorú valóság, hogy neked magadnak kell a pontos dozirozást beállítanod, mert a jelen adagok túlzottnak tűnnek. Ráadásul nem is nehéz a dolog, mert pulzusszámot és vérnyomást te magad is tudsz mérni, tehát nem kell laboratóriumi vizsgálat..
2014. ápr. 26. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!