Ez normális vagy valami betegség?
A hasamon a köldökömtők egy kisujjnyira balra ér lentebb van egy kb.1×1,5 centis kissé elnyújtott körszerűség.Nem olyan erősen látszódik pár árnyalatta sötétebb a bőrömnél és a felülete teljesen olyan mint a bőröm többi része szinte alig észrevehető.Mióta az eszemet tudom megvan lehettem vagy 2 éves mikor barátnőmmel azon szórakoztunk hogy folttesók vagyunk mert szinte hajszálpontosan egy ugyanolyan színű és elhelyezkedésű foltja van.Nem májfolt mert az sötétebb.Eddig nem is nagyon zavart nem fájt nem éreztem.Viszont most a hasam elégfé fájdogál valószínűleg mert antibiotikumot szedtem és az orcos szerint kiölte a bélflórákat.De nem nagyon múlik a hasfájás elvileg eltart még kb.egy hétig az orvos szerint.A folt helyén viszont jobban fáj ha erősebben megnyomom.Nem olyan nagyon csak jobban egy kicsit.Mi lehet ez a folt?
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!