Fannuella kérdése:
Miért nem nő a mellem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nem mondom, hogy tök 'lapos' vagyok, de melltartót még nem hordok, mert ahhoz viszont kicsi.. Nagyon zavar ez a kérdés, mert az ismeretségi körömben minden lánynak van melle. Sőt! Van akinek nagyon van melle.. Egy szintén velem egy idős lány tavaly még 'lapos' volt, mostanra pedig melltartót hord..
Néha érzem, hogy fáj.. az mit jelent? És egyébként ez a növekedési folyamat mikor aktuális kamaszkorban? Eddig is későn érő voltam a társaimhoz képest szinte mindenben, de ez a dolog nagyon érzékenyen érint..
2014. ápr. 24. 16:05
1/1 anonim válasza:
Majd lesz. Főleg, ha eddig is későn értél, és azt vetted észre, hogy másnak is mostanra nőtt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!