Nektek milyen érzés a fű? Miért szeretik annyian?
Megyek Hollandiába és nem ihatok alkoholt, mert antibiotikumot szedek, ezért marad a süti, meg a viccescigi...
Viszont én már szivtam és nekem nem volt olyan jó, paranoiás lettem tőle pár órára, alig vártam, hogy kimenjen a hatása.
Azt hallottam, hogy mindig az adott idegállapot fokozódik fel.
Nektek milyen szokott lenni?
(A fujj te drogos/ miért kell szivni/nemtom nem élek vele% típusu válaszoktól kíméljetek. kösz)
"Nyomorék."
Remélem nem haragszol meg ha azt mondom hogy az eddig látott szellemi potenciálodhoz viszonyítva nem is vártam többet tőled...
"Jó , akkor borzasztóan káros és halált okoz már egy szivásra is :OOO Húúúú... Kihullik az összes hajam."
"1 évben ha egyszer szivok, biztos majd ettől lesz bajom. idióta."
Bökj már rá hogy hol írtam ilyeneket, te megátalkodott idióta?!
ironizáltam te kis okos -.-
Mi lenne, ha nem irnál többet, mert baromira nem vagyok rád kíváncsi.
letüdöztem..és nem 3 szor probáltam. köhögni köhögtem, a szemem könnyezett a füsttöl, de semmi több.. de mondom más dolgokkal is igy voltam. immunis vagyok rá :D
egy sima cigitöl viszont teljesen elszédülök, fél szálnál abba kell hagynom, mert összeolvad a horizont, a tér és az idö :DD ezért nem is cigizek, mert teljesen rosszul leszek töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!