Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hálapénzt miért adnak sokan a...

Hálapénzt miért adnak sokan a műtét után? Semmi értelme.

Figyelt kérdés
Még nem voltam ilyen esetben de ha lennék, én műtét előtt adnám oda a hálapénzt.
2014. ápr. 20. 11:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Ha nem adsz, kineznek."

Pont ez az, hogy egy kis rutinműtét után úgy néznek ki ahogy akarnak. Én ezért gondolom úgy hogy előtte érdemes fizetni maximum, utána már semmi értelmét nem látom.

2014. ápr. 20. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kéne általánosítani!!!! Nem fognak egy kis rutinműtét után kinézni! Az életmentő vagy az egészség szempontjából fontos műtéteket hálapénz nélkül is elvégzik méghozzá időben,mert egy orvos sem vállalja fel,hogy a műtét elhalasztása miatt a beteg meghal. Amiről beszéltek olyan műtéteknél eshet meg,amikor a műtét nem befolyásolja az életet (pl.mozgásszervi műtétek). És itt sem minden orvos ilyen!
2014. ápr. 20. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző: bárcsak így lenne...
2014. ápr. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!