Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pszichológus ingyen? (Többi lent)

Pszichológus ingyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az idei évem eddig borzalmas volt, egyik csapás a másik után ért és úgy érzem már nem bírok megbirkózni vele.

Kibuktam.

Egerben valahol lehet ingyenes pszichológust találni a kórházban, vagy valahol, ami nem kerül egy vagyonba?

2014. ápr. 19. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nyugodtam leírhatod a problémáidat. Én is hasonlóan vagyok mostanában vagy is már egy ideje. Szívesen meghallgatlak és ha tudok segítek. Én jártam pszichológushoz is de ha érdekel le írom részletesen. Az ingyenesről meg annyit, hogy véletlen se menny olyanra. Egyből nyugtatót fognak felírni és nem igazán foglalkoznak annyira részletesen a problémáiddal több a hátul ütője mint a haszna.
2014. ápr. 19. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus nem írhat fel gyógyszert, mert NEM orvos.
2014. ápr. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!