Fáj a torkom az énekléstől, valami gyógyszert tudtok?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta fáj a torkom és bármikor hangosabban szólok vagy ilyesmi megfájdul mert régen rosszul énekeltem. Valami tényleg hatásos gyógyszert keresnék. Előre is köszönöm a válaszokat2014. ápr. 18. 21:02
4/7 anonim válasza:
Isla, Homeovox, méz. És ha tényleg régóta fennáll a probléma én elmennék egy fül-orr-gégészhez...
5/7 anonim válasza:
Lándzsás utifű szirup(torokfájás, köhögés ellen)! Meg esetleg, ahogy az előzőek írták méz.
6/7 anonim válasza:
Nyers tojássárgáját keverj jól el két kiskanálnyi mézzel, és nyeld le apránként. Nem túl gusztusos, de használ. Szólóénekesként, kórusban is gyakran éltem ezzel, és szépen tisztítja a hangot. Antiszeptikus és fájdalomcsillapító hatása is van.
7/7 anonim válasza:
Ugyanazt ajánlom, mint az előbbi válaszolók, illetve egy ha nagyon fáj a torkod, akkor jót tesz neki, ha teát iszol és utána eszel egy evőkanál olívaolajat. Nekem ez mindig beválik. És ha már valóban nagyon régóta fáj a torkod, akkor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!