Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cipralex mellékhatások meddig...

Cipralex mellékhatások meddig vannak? Inkább váltsak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tegnap vettem be az első adagot és iszonyu fejfájásom lett és picit kába voltam.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. ugyanugy szedhetem ? elmúlik majd a mellékhatás? Úgy gondoltam pár napig este szedek negyedet különben képtelen vagyok dolgozni és majd emelem a felírt adagra.

Kérdésem még az lenne szabad mellette kávét fogyasztani?

2014. ápr. 18. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hétig voltak mellékhatások,konkrétan ment a hasam,és kinyírta a maradék libidómat is.Én váltottam,egy másikra aminek ugyan nem volt ilyen erős hatása,de megszoktam,és igazából alig szedtem 4 hónapig. Mindenesetre tiszta szívből kívánom hogy jöjjön rendbe az életed. Tudom milyen gyógyszereken élni,gyógyulj meg.Fel a fejjel,és ne nézz hátra,csakis előre,egyszer minden jóta fordul. :) 25N
2014. ápr. 18. 11:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, kedves vagy! Sajnos eddig nem szedtem gyógyszert ezért nem is tudom mire számítsak. Azt hiszem pár hétig még be veszem hátha megszokja a szervezetem.

Jó hallani, hogy van esély a gyógyulásra.

Minden elismerésem, hogy végig csináltad, engem a gyógyszer 1. nap kiütött és azon gondolkoztam nem is szedem tovább.

19/L

2014. ápr. 18. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia előző vagyok, remélem már jobban érzed magad, és megszűntek a mellékhatások.:) van esély a gyógyulásra, ne add fel,rajtad múlik az egész, a gyógyszer csak segít ebben, Neked kell akarnod hogy meggyógyulj. Örülj minden apróságnak, próbáld a jót nézni, ha süt a nap sokat legyél odakint,mert az sokat segít.Tegyél vázába friss virágot, örülj hogy szebb lett a szobád illatosabb, minden pici apróságnak próbálj meg örülni. Ami a legfontosabb, hogy mosolyogj:)
2014. máj. 20. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!