Cipralex mellékhatások meddig vannak? Inkább váltsak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tegnap vettem be az első adagot és iszonyu fejfájásom lett és picit kába voltam.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. ugyanugy szedhetem ? elmúlik majd a mellékhatás? Úgy gondoltam pár napig este szedek negyedet különben képtelen vagyok dolgozni és majd emelem a felírt adagra.
Kérdésem még az lenne szabad mellette kávét fogyasztani?
2014. ápr. 18. 11:18
1/3 anonim válasza:
Nekem 3 hétig voltak mellékhatások,konkrétan ment a hasam,és kinyírta a maradék libidómat is.Én váltottam,egy másikra aminek ugyan nem volt ilyen erős hatása,de megszoktam,és igazából alig szedtem 4 hónapig. Mindenesetre tiszta szívből kívánom hogy jöjjön rendbe az életed. Tudom milyen gyógyszereken élni,gyógyulj meg.Fel a fejjel,és ne nézz hátra,csakis előre,egyszer minden jóta fordul. :) 25N
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, kedves vagy! Sajnos eddig nem szedtem gyógyszert ezért nem is tudom mire számítsak. Azt hiszem pár hétig még be veszem hátha megszokja a szervezetem.
Jó hallani, hogy van esély a gyógyulásra.
Minden elismerésem, hogy végig csináltad, engem a gyógyszer 1. nap kiütött és azon gondolkoztam nem is szedem tovább.
19/L
2014. ápr. 18. 11:42
3/3 anonim válasza:
Szia előző vagyok, remélem már jobban érzed magad, és megszűntek a mellékhatások.:) van esély a gyógyulásra, ne add fel,rajtad múlik az egész, a gyógyszer csak segít ebben, Neked kell akarnod hogy meggyógyulj. Örülj minden apróságnak, próbáld a jót nézni, ha süt a nap sokat legyél odakint,mert az sokat segít.Tegyél vázába friss virágot, örülj hogy szebb lett a szobád illatosabb, minden pici apróságnak próbálj meg örülni. Ami a legfontosabb, hogy mosolyogj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!