Mandulaműtét után meddig nem lehet köhögni?
Figyelt kérdés
Ez a 7.napom műtét után és úgy érzem mint ha kicsit meg hűltem volna,lehet a sok hideg víztől meg fagyitól.Most már ezeket hanyagolom,inkább langyos mézes teát iszok.Sokszor úgy érzem,hogy köhögnöm kell és elég nehéz visszafogni magam.Esetleg valami vény nélküli köhögéscsillapítót tud valaki ajánlani.Igaz nem nagyon akartam már gyógyszert szedni pluszba.Viszont a sebet féltem nagyon,hogy be ne vérezzen.Köszi a válaszokat.2014. ápr. 17. 18:34
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez akarat kérdése. Ha köhögnöd kell úgyis megteszed, de elég kellemetlen. Ha viszont tudod, természetesen próbáld meg visszatartani.
2/2 anonim válasza:
Ja és a 7. nap után azért már nem szokott gondot okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!