Gombóc a torokban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este óta valamiért olyan érzésem van , mintha egy gombóc lenne a torkomban. Amúgy nagy eséllyel allergiás vagyok (ha ez fontos) , illetve néha teljesen "eltűnik" a gombóc , néha pedig átmegy a másik oldalra!2014. ápr. 16. 09:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem menj dokihoz, nézesd meg a pajzsmirigyedet. De az orvos biztos jobban fogja tudni.
2/5 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk , amúgy a gombóc tud vándorolni is :D Olyan mint ha rágó ragadt volna meg a nyelőcsövemben , de nem ettem vagy 2 hete rágót.
2014. ápr. 16. 12:23
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy kívülről nem érzek semmit sem a pajzsmirigyemnél!
2014. ápr. 16. 12:53
4/5 anonim válasza:
Minden egyes szavad ráillik az én jelenlegi problémámra is, szóval kérlek majd írd le, hogy mit mondott az orvos. Nagyon idegesítő tud lenni amúgy, én már majdnem egy hete érzem...
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem már kezd elmúlni , és már az Ádám csutkám közelében van a gombóc.
2014. ápr. 17. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!