Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg srácok a...

Ti hogy oldjátok meg srácok a fingást a kollégiumi szobákban?

Figyelt kérdés
Egymás előtt eleresztitek?

2014. ápr. 14. 15:59
1 2
 11/16 anonim válasza:

Kollégiumi szobában simán.

Volt már olyan, hogy a tornatermi öltözőben sem tartottuk magunkat vissza.

2016. júl. 23. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki a környezetemben eldurrantja magát, akkor azt mondom, egészségére és szag esetén nyitom az ablakot és ennyi.

Ha én eresztem el magam, akkor azt mondom, bocsi és szükség szerint nyitom az ablakot és ennyi.

Nő vagyok amúgy.

Az emberek mindenhol durranthatnak. Valamelyik hüle anno problémát csinált belőle és az emberek szorongóvá váltak, feszültek lettek, kényelmetlenül érezték magukat szellentés közben.

Rajtunk múlik, hogy mi és környezetünk hogyan érezzük magunkat, mert kijött valamennyi hangos buborék. Ha kényelmetlen érzetünk lesz, akkor a környezetünk is kényelmetlenül fogja magát érezni. Ha természetesnek vesszük, akkor előbb-utóbb a környezetünk is annak veheti, majd más is könnyebben elengedheti magát, rossz érzés nélkül.

Bátran engedd ki a pukit, nevessetek rajta, aztán folytassátok, amiben éppen benne vagytok.

Természetesnek veszed és kezeled, elfogadod vagy szorongsz. Inkább szorongás, feszültség nélkül, nem? És ezen mi tudunk alakítani.

2016. júl. 31. 13:20
 13/16 maci 1 ***** válasza:
siman kijelentem hogy most mint hogy elszakadjon az ekszij inkabb menyen szabadon
2016. aug. 28. 20:57
 14/16 maci 1 ***** válasza:
72%
de meg menyire e sorba egy jot trotyiztam
2016. szept. 10. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Milyen koleszban elsz te nalunk a LANY szinten meg azt is bejelentjuk ha szarni megyunk a fiuk meg cifrabbak.. ha kell engedd el.. ez tok termeszetes.. ha meg nem ulj puhara.. igy fingottam tele a bnom agyat amikor fenn voltak a fiuk
2017. jan. 2. 01:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Tanga mellett hangtalanul kisuhan, csak mondom.

Hátha ez jut majd egyszer eszetekbe egy szexi csipketanga láttán :D Szívesen

2017. szept. 18. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!