Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol tudom megnézni a vércsoport?

Hol tudom megnézni a vércsoport?

Figyelt kérdés
Valami alap iratból vagy leletből meg lehet e tudni? Pl:. Anyakönyvi kivonat

2014. ápr. 13. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem volt rá szükség valamilyen orvosi beavatkozás miatt, akkor nem szerepel sehol. Azt mondta erről a háziorvosom, hogy szükség esetén úgyis megnézik a vércsoportot, nem fognak egy egyszer kiállított papír alapján lépni.
2014. ápr. 13. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Nem tartozik a protokollban, hogy kötelező lenne vércsoportot nézni újszülötteknél (hacsak nincsen rá szüksége).

Orvosi laborbeutalóval lehet csak megnézni (megjegyzem ok nélkül azt sem csinálják meg-az, hogy kíváncsi vagy az nem ok) vagy ha elmész vért adni.

2014. ápr. 13. 20:54
 3/4 anonim válasza:
Én elmentem önkéntes véradásra, és ott megmondták.
2014. ápr. 13. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincsen ilyen iratokban benne. Háziorvos nem is adhat ilyen vizsgálatra beutalót. Ahogy már írták,vagy véradásra menjél el, vagy a laborban megcsinálják a vizsgálatot,ha kifizeted. De lehet a neten rendelni otthoni vizsgálathoz is tesztet: [link]
2014. ápr. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!