Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van ez? Bővebben lennt

Mitől van ez? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
néha a gyomorszájamnál,egy kicsit felette elkezd nagyon fájni,átsurárzik a nyakamba,meg a hátamba.olyan,mint ha a tüdőm fájna,de annál lejjebb.beszorul a levegő?mindig akor jön elő,amikor fekszek,vagy ülök.vagy összefüggésben van a dohányzással?
2009. dec. 21. 05:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A dohányzással szinte minden összefüggésben lehet. Egyébként miért itt kérdezel és miért nem a háziorvosodtól? Tudod, ő általában a közeledben rendel, heti többször is és azért, hogy segítsen az ilyen esetekben.
2009. dec. 21. 06:00
 2/4 A kérdező kommentje:
megyek orvoshoz.de gondoltam,kiírom a kérdést,hátha kapok ÉRTELMES válaszokat is.(nm csak azt,hogy menjek orvoshoz)
2009. dec. 21. 06:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Van valamilyen krónikus betegséged? Mióta tapasztalsz ilyen panaszokat?

Lehet akár reflux betegség is... De így ennyiből nem hiszem hogy bárki is tudna igazán hasznos választ adni!

2009. dec. 21. 08:34
 4/4 A kérdező kommentje:
20 éves lány vagyok,nincs semmi bajom.néha szokott csak ez is jelentkezni(mostanában gyakrabban,1-2 hetente)de tapasztaltam ilyet 2 éve is.utánanéztem a refluxnak.elég helytelenül és rendszertelenül táplálkozom,talán ez lehet a baj.
2009. dec. 21. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!