Seborrhoeás dermatitisre van jó tünetmentesítőt?
Szia!
19 eves lany vagyok, ugyanezzel a problemaval. En hormonos krémmel kezeltem, de annyira rászoktam, hogy mar napi 3szori alkalmazas sem volt eleg :(
Aztan noverem bement random egy gyogynovenyes boltba, ahol megkerdezte hogy mit tudnak ajanlani ra, es meg is vette.
Kígyózsír a neve, es eloszor nem mertem hasznalni, mert amugy az van rairva hogy lábkrém.:D aztan mar annyira el voltam keseredve hogy inkabb megprobaltam... Eloszor napi 2szer kentem. Jol be kell dorzsolni. Ma mar ott tartok, hogy masfel hete nem kentem magamra es nem latom nyomát a seborrheanak :))
Megneztem az osszetevoit, es az allantoint talaltam aminek gyulladascsokkento hatasa van benne, szoval ha nem is kigyozsirt, akkor valamilyen allantoin tartalmu szert hasznalj, es semmikeppen sem szteroidosat!!
Remelem tudtam segiteni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!