Milyen okokból kifolyólag van ez? Erős illatoktól rosszullét?
Figyelt kérdés
Egy ideje fejfájásom lett az erős illatoktól. Tegnap nagyon rosszul lettem, hányinger, fejfájás, szédülés és bekábultam tőle. Ráadásul a munkahelyemen 15 órában ki vagyok téve ennek. Holnap megyek és nagyon félek, hogy rosszul leszek. Amint hazaértem tegnap hánytam. Vettem fejfájás ellen gyógyszert és hányinger ellen. De mit tehetek a kábulás ellen és a szédülés ellen? Mitől lehet az, hogy ilyen érzékeny vagyok?2014. ápr. 11. 17:44
1/1 anonim válasza:
Ha erős illatokkal dolgozol, túlterhelődhet ezekkel a szervezeted.Az illatérzékelő receptorok kifáradnak.Túl lesz stimulálva velük a szervezet, idegrendszer.És migrénnel, hányingerrel reagál."Menekül" a túlzott ingerek elől.Az is lehet, hogy van olyan anyag, összetevő az illatok között, amit a te szervezeted nem bír.Olyasmi ez, mint az allergia, persze ez nem tökéletes kifejezés rá, de hasonló jelenség.Nincs valami védőfelszerelés?Nem lenne szabad egész nap beszívni ezeket az illatokat!Van olyan orrszájkendő, ami kiszűri a szagokat, káros anyagokat .Próbálj beszerezni olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!