Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen okokból kifolyólag van...

Milyen okokból kifolyólag van ez? Erős illatoktól rosszullét?

Figyelt kérdés
Egy ideje fejfájásom lett az erős illatoktól. Tegnap nagyon rosszul lettem, hányinger, fejfájás, szédülés és bekábultam tőle. Ráadásul a munkahelyemen 15 órában ki vagyok téve ennek. Holnap megyek és nagyon félek, hogy rosszul leszek. Amint hazaértem tegnap hánytam. Vettem fejfájás ellen gyógyszert és hányinger ellen. De mit tehetek a kábulás ellen és a szédülés ellen? Mitől lehet az, hogy ilyen érzékeny vagyok?
2014. ápr. 11. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha erős illatokkal dolgozol, túlterhelődhet ezekkel a szervezeted.Az illatérzékelő receptorok kifáradnak.Túl lesz stimulálva velük a szervezet, idegrendszer.És migrénnel, hányingerrel reagál."Menekül" a túlzott ingerek elől.Az is lehet, hogy van olyan anyag, összetevő az illatok között, amit a te szervezeted nem bír.Olyasmi ez, mint az allergia, persze ez nem tökéletes kifejezés rá, de hasonló jelenség.Nincs valami védőfelszerelés?Nem lenne szabad egész nap beszívni ezeket az illatokat!Van olyan orrszájkendő, ami kiszűri a szagokat, káros anyagokat .Próbálj beszerezni olyat.
2014. ápr. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!