20 éves vagyok, és még soha nem vittem be a szervezetembe 1 mg C-vitamint sem. Mennyivel kéne kezdjem?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 08:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs szükség külön vitamin bevitelre, ha változatosan táplálkozol, de ha akarod, napi 50 mg. elég, téli időszakban pl. nátha esetén napi 2 x 250 mg, pár napig.
2/3 anonim válasza:
Az állításod eleve nem igaz.
Azzal, hogy csecsemő korodban anyukád reszelt almát adott neked, már jókora mennyiségű C-vitamint vittél be a szervezetedbe.
Minden egyes alkalommal, amikor gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztasz, C-vitamint is beviszel a szervezetedbe.
3/3 anonim válasza:
És nem cak a gyümölcsel és zöldséggel, hanem más élelmiszerrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!