Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogok még nőni?

Fogok még nőni?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, lany, 167cm. Elérhetem meg a 172-3cm-t?
2014. ápr. 7. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Honnan tudnánk szerinted?
2014. ápr. 7. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
34%

Ezt nem lehet tudni.

Vagy igen, vagy nem.

Én 14 éves koromban már elértem a végleges testmagasságomat. Még akkora sem vagyok felnőtt nő létemre, mint most te.:)

2014. ápr. 7. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, még fogsz nőni. :)

(Van egy program, ami anyukád és apukád magassága alapján ki tudja számítani, hogy te mekkora leszel, nem tudom, hol találhatod meg, neten biztos, ha megkeresed, de nekem teljesen bevált. :D )

2014. ápr. 7. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, nem tudom mi a fenéért kellett lepontozni?

14 éves koromban is 160 cm magas voltam és most 26 évesen is annyi vagyok. Én 14 éves korom óta nem nőttek egy cm-t sem!

Aki nem hiszi, az így járt.

És amit meg az utánam válaszoló írt, az meg mind szép és jó, csak, hogy genetika tekintetében nem csak a szülőkre lehet "ütni", hanem korábbi, más felmenőkre is. Tehát két alacsony szülőnek is lehet magas gyereke, ha éppen az adott gyerek a nagypapára ütött, aki magas volt.

2014. ápr. 7. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a valaszt!

Én nem pontoztalak le, sőt!:o

2014. ápr. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!