Fiatal korom ellenére nagyon fáj mindennap a hátam és derekam is. Szerintetek csontkovács jó ötlet lenne?
Éppen utána olvastam annak hogy a lúdtalp gerincproblémákat és fájdalmakat okoz. Előtte próbáld azt orvosolni aztán ha nem működik akkor talán talán.
Én is lúdtalpas voltam,de sose volt lúdtalpbetétem, ajánlottak egy-két mozdulatsort és mezbitlábjárást.:) Szerencsére imádok mezítláb járkálni,nekem el is múlt. Hát problémám nem volt.
Nekem is mondták hogy gerincferdülésem van arra is kaptam mozdulatokat. Próbálj keresni a neten testtartást segítő gyakorlatokat Sokat segít. Én megfogadtam,hogy egyenesebben ülök meg ilyenek. Igazából engem a biciklim tett helyre,mert rákényszerít arra,hogy egyenesen üljek rajta.:) De figyelj oda egy kicsit te is a testtartásodra. Sok sikert és kitartás.
most hívtam fel azt mondta, hogy akkor váltsunk gyógyszert de kikönyörögtem a reumatológiát.
Jó lenne leváltani de bizonyos okok miatt nem tehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!