Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől tud nagyon fájni az...

Mitől tud nagyon fájni az ember szíve? Szívizomgyulladás vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Napok óta fenn álló fájdalom, hol erősebb hol gyengébb, de folyamatosan fáj + ízületi fájdalmak is mellé durván + általános gyengeség, ver a víz. (olyan villámlásszerű fájdalom, de ha nem nyilal bele, akkor is tompán van egy fájás alapból is)

Mi lehet ez? És mit érdemes szedni erre? (orvos nem tud szóba jönni)

Próbálok antibiotikumozni teljes spectrummal + a diclofenac + nimezulid kombináció mintha valamennyire csökkentené a fájdalmat, de nem érdemben.

esetleg szakember véleménye? (az ECG-m tökéletes)

2014. ápr. 5. 07:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Folyamatosan? Nem. Többek közt ez különbözteti meg az infarktustól. Ezért írtam,hogy jó lenne egy orvosi vizsgálat! De ha nincs rá mód,szedd a gyógyszereket (persze megfelelő ideig és adagban)és most mindenképpen kíméld magad. Mikor jutsz orvos közelébe?
2014. ápr. 6. 08:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt szívburokgyulladásom láz nélkül, de... Szerintem ez vhogy összefüggésben van az ízületi fájdalmaiddal is... Részben ezért is volt a porcokra vonatkozó tippem, vagy akár a gerincnél való gyulladás miatt is fájhat csak a bal oldal neked. Nehéz kérdés. Lehet h valami trópusi ez, amit nem is ismerünk. Valóban jó lenne dokihoz kerülnöd...
2014. ápr. 6. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!