Barátnőm párjának borderline szindrómája van? Vagy ez korántsem az?
4éve a barátja folyton elhagyja, majd vissza kéreszkedik.
Nem a szex miatt, mert az 3évig nem is volt, csak a 4. évben.
Barátnőm már lassan kezd hozzászokni hogy ilyen vele a barátja.
A barátja nem csalja meg, nem más nőkért hagyja el, egyszerűen valami késztetést érez rá, mert megijed a kötöttségektől, fél hogy kötődik valakihez. Hiába szereti, van hogy szinte sírva hagyja el barátnőmet, és egy idő után újra megkeresi Őt, nem akarja elveszteni.
Sajnálom barátnőmet, mert minden ilyen szakítás után fél hogy ez végleges. Jelenleg együtt vannak, de sose lehet tudni mikor jön rá megint barátjára ez hogy hiába szereti elhagyja. Mikor együtt vannak nagyon jó a viszonyuk, meg van köztük az összhang. (19évesek mind ketten.)
Ez alapján nem lehet diagnosztizálni a betegséget, bár most nagy divat a borderline, sok mindenkire rá lehet húzni.
A barátnőd ebben a se veled se nélküledben, remek partner, hisz mindig vissza fogadja, ketten vannak egymásra ilyen hatással. És ilyen alapon mindketten betegek.
Az biztos, én szerintem ez már beteges.
Ezért is kezdtem el keresgélni, hogy vajon van e ilyen betegség.
Köszönöm az eddigi válaszokat, várok még többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!