Nem akar orvoshoz menni. Hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
A párom már több mint 1 hónapja köhög. Ma mondta,hogy már szédül is, és a háta is fáj. Sosem megy orvoshoz, ezért én mindig elkapok valamit tőle. 12 hetes kismama vagyok, és tudom,hogy egy kis megfázás nem tragédia, de ha lehet, nem szeretnék 2 havonta/huzamosabb ideig betegeskedni és gyógyszereket szedni azért, mert neki nincs felelősség érzete. Mégis féltem, hisz már régóta beteg, és a munkája is elég talpalós, későn végez, pihenni sem tud eleget. Nem hallgat rám, pedig már nem egyszer megkértem, hogy menjen el egy vizsgálatra.2014. ápr. 2. 17:36
1/5 anonim válasza:
Mivel magyarázza, miért nem akar orvoshoz menni?
2/5 anonim válasza:
Ha faj a hata akar tudogyulladas is lehet nezz utanna hogy milyen problemakat okozhat ez egy terhes nonek es mutasd meg neki.
3/5 anonim válasza:
én ilyen hülye embernek nem szülnék gyereket de te tudod... meg amúgyis késő bánat már...
de most mit vársz? mondjuk azt hogy akkor ráncigáld el a fülénél fogva mint az 5 éves kisgyereket?
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs indok, nem akar menni és kész. Szerintem fél, hogy baja van, mivel sokat is cigizett. De szűrésen sem volt évek óta. Engem az bánt,hogy maga miatt sem megy el. Arra gondoltam,hogy hazautazom ez esetben, hátha ez hat rá. Viszont ez meg nevetséges.
2014. ápr. 2. 18:37
5/5 anonim válasza:
azért világíts már rá nála erre a hlye felfogásra:
Bajom van, nem megyek el dokihoz nehogy kiderüljön hogy valami bajom van, így a bajom még nagyobb lesz, de továbbra se megyek el dokihoz, nehogy kiderüljön hogy valami bajom van, aztán megdöglök mert a piti kis bajommal nem mentem el a dokihoz mert féltem hogy valami bajom van, közben beledöglöttem a szövődményekbe.
Ha ezek után se megy el, akkor költözz haza. Végleg. Inkább neveld egyedül a gyereket, minthogy egy ilyen apától tanuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!