Mi annak a betegségnek a neve mikor valaki mindig szakít a párjával, hiába szereti, majd újra együtt lesznek és ezt ismételgeti?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam egy újságban erről, csak elfelejtettem a betegség nevét.2009. dec. 18. 19:29
1/10 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne, azt hiszem én is ebben szenvedek. Gyógyítható legalább?
3/10 anonim válasza:
engem borderline-ra emlékeztet,azoknak vannak ilyen viharos kapcsolataik,ilyen "se veled se nélküled",félnek az egyedülléttől
4/10 anonim válasza:
a társfüggőnek eszébe nem jutna szakítani
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm utána nézek.
elsőnek: nem tudom, csak az újságcikkben olvastam róla 4évvel ezelőtt, már csak halványan emlékszek.
Te az egyedülléttől félsz vagy a kötődéstől?
2009. dec. 18. 19:38
6/10 anonim válasza:
az első vagyok..
Igazából már egyiktől sem félek, 10 éve házas vagyok. De ha nagyon reménytelennek látom a helyzetet, akkor az utolső szó a válás, nem is kell ehhez sok. Pedig egy szeretnivaló férjem van.
Ha pedig jobban belegondolok az előző kapcsolatom is ilyen se vele se nélküled volt, volt olyan nap, hogy vagy ötször szakítottunk, mire vége lett, aztán két hónap után kezdtük elöről.
Ha találsz róla valamit, akkor érdekelne, majd linkeld be légyszi.
Te is hasonlókat csinálsz?
7/10 A kérdező kommentje:
természetesen belinkelem, nem szerencsére én nem, velem csinálnak hasonlót. msnen volna kedved beszélni? vagy priviben?
2009. dec. 18. 19:46
8/10 anonim válasza:
emilen, most itt tudunk levelezni, mert a másik mailem, nem jó most: xxgbhx@gmail.
Köszi érdekel...
9/10 A kérdező kommentje:
írtam Neked
2009. dec. 18. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!