A baratom drogfuggo mit tehetnek hogy segitsek neki leszokni?
Figyelt kérdés
A baratom mar tobb mint fel eve napi szinten drogozik. Nagyon feltem de o folytonosan azt mondogatja ha akarja o le tud szokni . A lenyeg az egeszben az hogy o is eszreveszi sajat magan azt hogy milyen hatasokkal van ra a drog amit fogyaszt viszont bebeszeli maganak azt hogy o letud mondani rolla barmikor. Velemenyem szerint legfobb keppen amiatt nem tud lemondani rolluk mert a baratai is ebben vanak benne es folyamatosan hivjak de a baratokrol viszont nem akar lemondani igy viszont nem allja meg azt hogy drogozzon . Es mellekesen valami legalais drogokat sziv , olyan novenyek ami pl metamfetaminba vagy ilyenekbe van beaztatva . Nagyon feltem es nem tudom hogy segithetnek neki hogy szokjon le a drogokrol .#a baratom drogfuggo
2014. márc. 31. 17:54
1/2 anonim válasza:
Megértelek. De ha ő nem akarja abba hagyni, nem tudsz mit csinálni. Amúgy minden drogos azt mondja, hogy le tud szokni. Ezt el is hiszi. Csak sajnos ez nem igaz. Vagy végignézed, vagy szakembertol segítséget kérsz. De, vigyázz!!Ha megtudja, téged fog vádolni. Mert neki így jó....
2/2 anonim válasza:
"Amúgy minden drogos azt mondja, hogy le tud szokni. Ezt el is hiszi. Csak sajnos ez nem igaz"
De igaz. Bármilyen drogról le lehet szokni, nekem van ismerősöm, aki kb 1 évet heroinozott, aztán abbahagyta teljesen magától. Ha nagyon akar az ember, bármire képes. A gond inkább az, hogy sokan nem akarnak igazán le szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!