Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami erre, hogy ne...

Van valami erre, hogy ne fájjon ennyire? :S

Figyelt kérdés
Hétfőn volt mandula műtétem és tudom, hogy természetes, hogy nagyon fáj a fülem meg a mandulám helye. Szedek is gyógyszert meg eszem fagyit, de annyira tud fájni a fülem :S Tudnék ellene valamit tenni v csak várni h hasson a gyógyszer és várni h végre ez az egész csak egy rossz emlék legyen? :S
2009. dec. 18. 11:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor téged nem altattak hanem érzéstelenítéssel csinálták nem? Engem altattak, és nekem műtét alatt komplikáció lépett fel és sok vért nyelhettem gondolom... mert műtét után pár órával hánytam vért meg barnás izét, hát eléggé fájt :S Mondta a dokim h ha pici vért is köpök azonnal mentő és irány vissza a kórház. Meddig tartottak bent másodjára ? 3nap? Egyébként érzed mikor esik le a seb? Azon kívül h nagyon fáj. Még múltkor mikor voltam kórházban és egyik este jött egy lány a szobába aki bevérzett a 7.nap neki valamit csináltak h elállítsák a vérzést pedig nem nagyon vérzett neki akkorra már. Szurit azt ő is kapott azt hiszem. Inkább attól félek h ha bevérzek akkor valamit megint csináltak a mandulám helyével és abba én már tényleg belehalnék :D
2009. dec. 18. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát igen, értéstelenítéssel csinálták, először lidocain spray-vel befújták mind2 mandulát, aztán 10-15 centi hosszú tűvel 3-3 adag lidocain-t belenyomtak, amitől eléggé beszédültem.

Úgy volt, hogy kedd este vérzett be, és csütörtök reggel engedtek haza.

Amikor a váladék a varrattal együtt leesik, akkor olyan, mintha pl egy darab hús megakadt volna a torkodban, és nyelsz egy jónagyot, és érzed ahogy lemegy. A varrat leesése után már jobb lesz a helyzet, az biztos:) Most azért olyan rossz, mert húzódik össze a seb, és amiatt fáj olyan veszettül. Utána már csak olyan lesz mint egy enyhébb mandulagyulladás, ami fokozatosan múlik el. Én most, egy héttel a varrat leesése után úgy vagyok, hogy napi 1, maximum 2 fájdalomcsillapító kell, de annyira durván nem fáj, inkább csak hogy komfortosan érezzem magam, és egyáltalán ne fájjon.

2009. dec. 18. 16:22
 13/15 A kérdező kommentje:
És most már mindent tudsz enni? Meg szénsavasat is iszol? De rossz két hét után is kell még gyógyszer :S :D
2009. dec. 18. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Ég világon mindent meg tudok enni, inni is, valamelyik nap sok idő után először újra bementem városba, megittam egy kólát, egyáltalán nem volt gond vele, ma épp 4 sört gurítottam le (tudom, gyógyszerre nem kéne, dehát na:D), semmi gond nem volt vele. Sajnos amíg teljesen meg nem gyógyul (varratok leesése után 1-2 hét kb), addig néha azért kel a gyógyszer, hogy jobban érezzem magamat.
2009. dec. 18. 23:55
 15/15 A kérdező kommentje:
De jó neked :( :) Én nekem már a türelmem is elfogyott...ez volt eddigi legrosszabb éjszakám, és még a seb sem esik le mert még csak a 6.napnál tartok enni se eszem kb már semmit így még később fog leesni, igaz? Igyak sokat, de még is h h ha örülök h nyelni birok és nem köpködök? Ez mért ilyen kegyetlenség?! :( Még senki sem halt bele én sem fogok :D remélem :p csak már énis olyan jól akarok lenni mint te :) olyan jó neked.
2009. dec. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!