Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérvizsgálat és vizelet...

Vérvizsgálat és vizelet vizsgálat során, kiszűrik e a leukémiát?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 16:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj, hogy mindenhol ezekkel a komoly betegségekkel ilyesztegetnek. így az emberben van egy alap félsz, ami miatt egybúől rosszabra gondol mint kellene
2014. márc. 31. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát azért kell elmenni vér és vizelet aztán a csak tény marad.Négyhavonta csinálnak vérvizsgálatot nálam.Nagy valószínűséggel észrevennék ha baj volna.Persze ettől még holnap leadhatom a kanalat.Fizetem a biztosítást úgyhogy megyek amire csak lehet hasi és sziv ultrahang meg minden .igy talán több az esély a baj időbeni felfedezése.
2014. ápr. 1. 21:01
 13/14 anonim válasza:
Sziasztok!Nagyon fájt a derekam és emiatt fájdalomcsillapítót szedtem majd vérképet is csináltattam de jók az eredmények.Befolyásolhatták a normális leukocita számot ezek a gyógyszerek?Vérvétel előtt 3 nappal nem szedtem semmi gyógyszert.Nagyon aggódom,hogy mi lehet az oka a derékfájásnak.
2014. aug. 16. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Juliiia, egy biztos, ha jó lett a vérképed, akkor leukémiád nincs.
2014. aug. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!