Pikkelysömört okozott valakinek az ételallergia? :S
-pikkelysömöröm van, sajna kialault 5 éve.. és mostanába elkezdett terjedni, vannak ételek amikre allergiás vok valószínű, mert pl amikor eszek tejbepapit, paradicsom levest--> fél órán belül olyan rosszul leszek tőle.. és azt figyeltem meg ekkor kijön a kezem ,pocimon a sömi:S valaki járt igy?:( am ha nem eszek ilyet akkor vissza huzódik a kezemről teljesen elszokott múlni:S :D erre most jöttem rá pff... kellett egy kis idő, ma utána is olvasgattam elméletileg előfordulhat! :(
- olyan rossz hogy az orvosok semmit nem tudnak vagy csak én vok ilyen szerencsétlen , azt mondta nekem nem tudja mitől van lehet valami gyulladás mert a vérkép ez mutatta ki:S ... és ennyi azt mondta kenesgessem ---> semmit nem használt.. más módszert használok:( azt mondta törödjek bele.. pedig nem fogok!
- Fejbörömön használ:) gyógyszertában ajánlotta egy nő, BIODERMA nodé k sampit, a lányának is sömije van sztem jó tudom ajánlani :)))))
igazából nem zavar csak a kezemen ne legyen, mert az látszik a többit elviselem...:(((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!