Ablaktisztítótól leáll a vesénk? Mindegy mért, életembe több mint 2l -ert "fogyasztottam", lehet bajom?
Figyelt kérdés
Nem kérek "oltogatást" köszii Segítsetek, kérem a véleményeket.2014. márc. 25. 20:30
1/8 anonim válasza:
Ha ez igaz is, már bajod lenne. Átment rajtad, ne aggódj emiatt, de nem szabad tisztítószereket inni. Ja és arcszeszt se.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy leáll-e, de kevés az, hogy életedben több, mint 2 litert fogyasztottál. Mert nem mindegy hogy 50 év alatt issza meg valaki cseppenként, vagy egyszerre húzóra.
De ha húzóra ittad, akkor itt a válasz: nem áll le a vese.
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek szól...Ez most nagyon fontos volt.. :D Nem bírtad ki? Szégyen vagy de semmi baj
2014. márc. 25. 20:45
5/8 anonim válasza:
Már megint nincs iskola, vagy mivan?
Jönnek az ilyen kamu kérédsek.
6/8 anonim válasza:
Én vagyok a szégyen, mikor TE nem tudsz írni???
l = liter
l-t = liter
l-ert = literert
De még ahhoz is hülye vagy, hogy ablaktisztítóval kárt tegyél magadban!
7/8 anonim válasza:
Ablaktisztító! :D
Ez megint egy emós nyüszögés?
Aki biztosra akar menni, az húzóra megiszik egy flakon rovarírtót vagy nitroglicerint.
Ablaktisztító... Még jó hogy nem multivitaminos pezsgőtablettával akartál elkövetni valamit :D
8/8 anonim válasza:
Hát kedves utolsó nagyon megmosolyogtattál!!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!