Lehet bajom attól, ha az ágyam alatt fut az interneten kábel és a TV-nek az antennája?
Figyelt kérdés
Kb. 40 cm-re vagyok a földtől az ágyon. Lehet ettől magas a vérnyomásom?2014. márc. 25. 15:36
1/5 anonim válasza:
Ne viccelj már! Biztosan nem befolyásol semmit.
2/5 anonim válasza:
Elektroszmog ártalmairól sok helyen olvashatsz, hallhattál, szerintem tedd el az ágyad alól a vezetékeket.
3/5 anonim válasza:
Az ilyen elektromos berendezésektől is lehet valaki rákos!!! erre nagyon figyelj oda! a szobába ahol alszok nincs is számítógép meg semmi!! a nappalimban vannak az ilyen cuccok ;)
4/5 anonim válasza:
Igen, lehet. Sok idő kell hozzá, de lehet bajod. Pontosan a rák az egyik baj, amiről előttem írtak.
5/5 anonim válasza:
"A természetben jelen lévő 0.1 – 100 Hz frekvenciasávba eső elektromágneses hullámok, szabályozzák a testben végbemenő biológiai és kémiai folyamatokat..."
A kábelTV MHz tartományban működik, az internet szintén 100 Hz felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!