Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lesz sebes a jobb fülem...

Miért lesz sebes a jobb fülem ha nem arany vagy ezüst fülbevalót hordok?

Figyelt kérdés

Eddig arany volt,de meguntam, így gondoltam felteszek egy bizsut,ami nagyon tetszett, s másnapra éreztem hogy kisebzett a füllyukamnál, de csak a jobb fülem.

Fertőtlenítettem előtte, de mégis. Mit tehetek ez ellen, hogy hordhassak olyan fülbevalókat is?

2014. márc. 23. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet fémallergia, de ha más testrészeden nem okoz gondot a bizsuk viselése (gyűrű, nyaklánc) akkor valószínű, hogy csak a füled érzékeny. Ez akkor szokott előfordulni, ha valaki sok sok évig csak nemesfémet hord. Nekem 16 éves koromban, amikor először tettem be a fülembe bizsut, nagyon kisebzett, utána megvártam míg begyógyul és szépen elkezdtem ,,edzeni". Először csak pár percre, aztán fél órára tettem be, utána már 1-2 órára, fél napra és a végén már nem volt vele probléma. Bár arra a mai napig ügyelek, hogy ugyanazt a fülbevalót ne tegyem be 2 nap egymás után és fertőtlenítem is őket.

Orvosi fémet próbáltál már? :)

2014. márc. 23. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem semmit, én is így vagyok a bizsukkal, egyszerűen nem bírja a fülem, pedig egyik szebb, mint a másik :(
2014. márc. 23. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát igen...köszönöm szépen a válaszokat!

Mára már begyógyult s most újra betettem egy bizsut, hátha nekem is sikerül 'megedzeni'

Eddig nekem is csak arany volt, alkalmakkor cseréltem ki,de csak max 4 órára, akkor ezt nem vettem észre.

2014. márc. 24. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!