Normális, hogy az egész testemet ellepik az erek, és mindenhol kék csíkokkal vagyok tele?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta vagyok ilyen, és nem tudom, mit kezdjek vele. Valaki szerint a kóros soványságom miatt van, de régebben túlsúlyos voltam, és már akkor is ennyire meglátszottak. Mások szerint meg vékony a bőröm, amiatt látszik át ennyire. Főleg a szemem alatt, a karomon, a tenyeremen, a lábamon és a lábfejemen van meg. Ez normális vagy valami betegség jele lehet?
Sajnos ennél jobb képet nem tudok készíteni, de a valóságban még erősebben meglátszik.
2014. márc. 22. 08:07
1/1 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj! Vérvételnél kifejezetten előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!