Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ruhatetű probléma! Mit tegyek?...

Ruhatetű probléma! Mit tegyek? Sos! Kérlek gyorsan írjatok!

Figyelt kérdés
Ma kb hatkor jöttem értem haza. Olyan hét-nyolc órakor találtam a melltartóm varrásán egy bogarat. Kb fél óra múlva beazonosítottuk, hogy ruhatetű. Utána többet is találtam a rajtam lévő ruhán. A ruhákat egyből a mosógépbe tettük és a pokrócot amin feküdtem. Utána lefüröstem hajat mostam az ágyamat lefertőtlenítettük felmostunk ágyneműt cseréltünk, a ruhák nagy részét bezsákoltuk, hogy holnap kimossuk. De nem az összeset. Most olvastam róla, hogy tifuszt is terjeszt meg ilyenek és most nagyon félek, hogy mi lesz... Segítsetek mit tegyek?

2014. márc. 18. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz nyugi :) Kellemetlenek, de el lehet (és el is kell!) őket tüntetni mindenhonnan.
2014. márc. 19. 00:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nagyon félek! Alig bírok aludni is! :(
2014. márc. 19. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!