Mit kénr tennem? Többi lent! 15/l
Szóval testnevelésből egyesre állok mert nem próbálkozok a gyakorlatokkal, ugyanis feleslefesnek tartom. Soha nem voltam jó semmilyen sportban, és tesiből is mindig 2-3 voltam. Az új suliban már megpróbálni sem merem tesin a dolgokat, mert ez csak egyértelműen bebizonyítaná nekem hogy még például a kosarazás sem megy.
Ezt a problémámat senkivel nem tudom kibeszélni mert mindenki szerint ez az én hibámm, és az én bajom hogy nem vagyok jó sportokból. A tesitanár mikor nem mertem átugrani a szekrényt két centiről üvöltötte az arcomba, hogy haszontalan vagyok és hogy semmire nem fogok menni az életben. Én ezt kb. Két hete nem bírom elviselni, ezért itthon, este sírok.
A tanár tényleg szemét ha ezt csinálja. Nálunk is van ilyen lány, de a mi tesitanárunk mindig segít, mosolyog és biztat. Úgy jóval könnyebb próbálkozni. Csak van egy jó barátnőd az osztályban! Kérd meg hogy biztasson, és akkor sokkal könnyebben fog menni.
Viszont az tényleg a te hibád, hogy meg sem próbálod, és feladod. Próbálkozz csak aztán legfeljebb nem sikerül. Akkor majd elmondhatod, hogy te mindent megtettél. Akkor már tényleg nem a te hibád lesz.
Abban egyetértek az előzőkkel, hogy egy rossz tanár miatt nem érdemes sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!