Lilás-kékes köröm lehet emiatt?
Figyelt kérdés
Azt olvastam vérkeringési probléma. Az előbb vettem észre hogy hirtelen elszíneződött, de nem tartott sokáig. Lehet hogy csak azért volt, mert nemrég tornáztam és még nem ettem-ittam eleget?2014. márc. 7. 12:39
1/6 anonim válasza:
Attól nem lehet, hogy tornáztál és nem ettél eleget. Sürgősen menj el a háziorvosodhoz kivizsgálásra.
2/6 anonim válasza:
Ez szívbetegség tünete is lehet. Amilyen hamar csak tudsz, menj orvoshoz!!!
3/6 anonim válasza:
egyél-igyál,és menj orvoshoz. Amúgy a sorrendet felcserélted,előbb kellene enni-inni,aztán tornázni.
4/6 A kérdező kommentje:
Az előbb olvastam, hogy a folyadékhiány miatt is lehet. Felkelés utána tornáztam, futni is korán reggel szoktak.
2014. márc. 7. 18:27
5/6 A kérdező kommentje:
Vagy a hideg miatt nem lehetett? Lehet hogy fáztam és azért!?
2014. márc. 7. 18:28
6/6 A kérdező kommentje:
Már voltam teljes kivizsgáláson és semmit nem találtak, hiába megszédülök néha, meg régebben magas vérnyomásom is volt, de a stressz miatt. Az már elmúlt, viszont ha hirtelen felállok, megszoktam szédülne. 21 éves vagyok..
2014. márc. 7. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!