Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul vagyok, mit...

Nagyon rosszul vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kövér vagyok, 159cm/85kg, és nem tudok lefogyni. Rosszkedvű vagyok állandóan emiatt. Nagyon sok dolgot kipróbáltam már, hogy jobban érezzem magam, diétáztam, sportoltam, emberek közé mentem, de hiába. Hiába fogytam egy keveset, nem éreztem tőle jobban magam. Attól félek, ha le is fogyok, akkor sem leszek boldogabb. Állandóan egyedül érzem magam. Emiatt sokat sírok. Arra is gondoltam már, hogy öngyilkos leszek. Nem bírom ezt már sokáig. Kérlek, ne ítéljetek el emiatt.

2014. márc. 6. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Kitartó voltál eddig? Vagy csak csináltad egy hétig nem fogytál sokat és abbahagytad? 90 napos diétát próbáltad már? Ha tényleg nem megy a fogyás talán keress fel egy orvost, hátha tudna tanácsolni valamit. Lehet nagyon kötött a zsírod.

Ha úgy gondolod, hogy nem éreznéd jól magad vékonyan próbálj meg egy köztes megoldást. Fogyj pár kg-t és próbáld megtartani a súlyt.

2014. márc. 6. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:

itt kettő gond van.

a súlyod,és hogy rosszul érzed magad.nem biztos,hogy a súlyod miatt vagy rosszul.

talán meg kéne próbálni a hangulatod javitani,aztán jöhet a fogyás.

2014. márc. 6. 17:41
 3/3 anonim válasza:
hány éves vagy? :)
2014. márc. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!