Mennem kell urológushoz és fogorvoshoz is alkalmassági papírért, mert börtönőrnek jelentkeztem. Ezeken papírokon ugye nem lesznek rajta egy esetleges korábbi műtétnek okai. Stb?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 20:41
1/3 anonim válasza:
okai szerintem nem írják rá,de hogy műtöttek az igen.Meg az egészségügyi kartonod is diszkréten kell kezelniük,tehát akárki kezébe nem kerülhet.
Elég nagy hül yeségnek tartom hogy urologiai,és nőgyógyászati vizsgálatot kérnek a rendőri,katonai munkákhoz.Ha se x iparban dolgozik valaki azt megértem,hogy kérnek papírt,de a többi melónál nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. Továbbá érdekelne, hogy ezeken a vizsgálatokon majd x időközönként újra át kell esni miután ott dolgozom?
2014. márc. 5. 20:35
3/3 anonim válasza:
Én sokat nem tudok erről,de állítólag rendvédelmi szerveknél nőknél legalábbis évente kell nőgyógyászati szűrésről papír,így lehet hogy ott férfiaknál is kell urologiai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!