Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek attól lehet...

Szerintetek attól lehet valami bajom hogy Hetente 1-2 maximum 3 spanglit eltolok?

Figyelt kérdés
Nem egyedül általában 2-3an toljuk el és nem fullgreen (van mellette dohány is)csakmert azt olvastam hogy a füvesek hajlamosabbak a depreszióra, mentális betegségekre de azt nem írtak hogy milyen mennyiségnél veszélyes is ez.

2014. márc. 2. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyik rokonom depressziós lett, öngyilkos lett.Ő is füvezett, meg ki tudja még mit csinált nem is biztos hogy drog miatt, de depressziós lett és ide vezetett. Próbáld meg letenni.
2014. márc. 2. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem a füvesek hajlamosabbak a depresszióra hanem a depresszív emberek füveznek inkább, pont azért hogy ne legyenek azok.
2014. márc. 3. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha téged a fű feldob addig ettől ne félj :D Én 5éve szivok és még mondhatni hogy jó a depresszióra...csak legyen :D mert ha mondjuk ideges vagyok rögtön fhu elkell szivnom egy szivart bár sokszor megesik hogy nincs és ezekellenére sem vagyok depresziós.
2014. márc. 3. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

kérdező: szerintem csak meg kell találni azt a fűmennyiséget amit ha beleraktok egy cigibe akkor jól érzitek magatokat.

A fű túladagolása okozhat mentális zavarokat, pontosabban előhozza a rejtett nyavajákat.

2014. márc. 5. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem pl. a "szociális képességeimet" javítja és ebben nem látok semmi negatívat. Ha többet szívok akkor már tényleg furcsa dolgokat produkál.
2014. márc. 14. 19:07
 6/6 anonim válasza:
Csak hosszú távon nem jó dolog.. Egyébként néha-néha nyugodtan, nemkell teljesen leszokni, de ugyse emiatt fogsz ;)
2014. márc. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!